Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Yeni Mahalle Konsepti

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "karma proje" dalında ödüle layık görülen Rings İstanbul, Hakan Kıran imzası taşıyor. Anadolu yakası ormanlarından Aydos tepesi eteklerinde yükselen Rings İstanbul, 1+1’den 6+2’ye kadar her zevke hitap eden farklı tip ve metrekarelerde 499 daireden oluşuyor. Projenin hemen yanında ise Rings Alışveriş Merkezi ve Bilfen Anaokulu ve İlköğretim Okulu bulunuyor.

Site içerisindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, ev sahiplerinin isterlerse kiralayıp sebze ve meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri ile meyve bahçesi gibi alanlar yer alıyor. Ring İstanbul’da köpek sahibi aileler için de bir köpek evi kuruldu. Sitenin havuz kısmında ise Kalebodur’un Vesta serisi tercih edildi. Bazaltın doğallığı ve sağlamlığını yansıtan Vesta serisi, doğal renkleri, mat ve lappaturalı eskitilmiş yüzey seçenekleriyle sunuluyor. Vesta, sadece evler için değil, trafiği yoğun olan okul, ofis, alışveriş merkezi gibi alanlar ile dış cepheler için uygun bir seri.

Sitede 1+1 dışındaki tüm dairelerde iki araçlık otopark yeri tahsis ediliyor. IP TV, IP telefon altyapısı ile fiber optik kablo döşenerek son teknolojilerle donatılan tüm evlerde ses izolasyonu standart olarak bulunuyor. Her daireye iki depo alanın tahsis edildiği projede dairelerin tavan yükseklikleri 2,78 metre. Dairelerde Çanakkale Seramik markasının pek çok serisi kullanıldı.

Bölgenin ilk alışveriş merkezi olacak Rings Alışveriş Merkezi yarı açık bir mimariye sahip. Alışveriş merkezinin peyzaj alanlarında Kale’nin İtalyan markası Edilgres’in Pietra di Luserna, Pietra del Belgio, Pietra Himachal serileri kullanıldı. Rings Alışveriş Merkezi, 66.475 m2 kapalı ve 25.000 m2 kiralanabilir alana sahip.

Bu Ayın Bülteninden