Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Origaminin Banyolara Yansıması: Light+

Kalebodur markasıyla üretilen Light+ seramik karo koleksiyonu, İtalya Endüstriyel Tasarım Birliği (The Italian Association for Industrial Design - ADI) tarafından, her yıl aday gösterilen İtalyan tasarımcı ve tasarım ofislerine ait en başarılı ürünlerin alındığı ADI Design Index’e seçildi.

Japon bakış açısı ile İtalyan tasarımının birleşiminden doğan Isao Hosoe Design tasarımı Light+ koleksiyonu, ilk seçimlerin ardından kentin önemli modern sanat ve tasarım müzesi olan Triennale di Milano’da düzenlenen sergideki yerini alırken, ikinci tur seçimlerinin ardından “ADI Design Index 2013” seçkisine alınmaya hak kazandı. Ziyaretçilerin beğenisine sunulan Light+ koleksiyonu, ADI’ın değerlendirme kriterleri arasında bulunan; üretimde mükemmelliyetçilik ve ayırt edici tasarım özelliklerini karşılaması ile, bir Türk markasının tasarım alanındaki başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Light+ koleksiyonu, seramik ve yapı malzemeleri dışında birçok alandan başarılı ürünlerin aday gösterildiği, İtalya’nın en prestijli tasarım seçkilerinden biri olan organizasyonda; 853 adayın arasından seçilerek 170 ürünün arasına girmeyi başardı. ADI Design Index’e, değerlendirmeyi geçen seramik ve yapı malzemeleri firmalarından Kaleseramik, Ceramica Sant'Agostino, Ceramiche Refin, 3D Surface ve XILO1934 alındı.

Light+, ışık ve gölgenin eşsiz dansından ilham alan, sanatsal ve matematiksel teorilerden esinlenilerek, mükemmeli arayanlara hitap ediyor. Yalın duruşunun içinde zekice tasarlanmış bir ruh taşıyan seriyle beraber banyolar için yepyeni bir çağ başlıyor. Kağıt katlama sanatı Origami’nin banyolardaki yansıması olan seri, kullanıldığı mekana kusursuz bir görsellik katmakla kalmıyor, görenlerde de büyük hayranlık uyandırıyor.

Light+ koleksiyonu hakkındaki detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Bu Ayın Bülteninden