Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Kale Grubu'na Üç Ödül

Kale Grubu dünyanın en saygın iş ödüllerinden Stevie Ödülleri’nde üç ayrı kategoride altın, gümüş ve bronz ödülün sahibi oldu.

Dünya çapında şirket ve organizasyonların farklı kategorilerde yarıştığı Stevie - Uluslararası İş Ödülleri’ne bu yıl 50’den fazla ülkeden 3.300 başvuru yapıldı. Uluslararası şirket ve organizasyonların yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yaptıkları katkıların değerlendirildiği program kapsamında üç ay süren incelemeler sonucunda Kale Grubu finale kalmayı başardı. Finalde ise jüri kararıyla Yapı Malzemeleri - Yılın Pazarlama Kampanyası kategorisinde Saraylı koleksiyonu ile altın, Bilgi Teknolojileri - Entegre Mobil Deneyimleri kategorisinde Kale Katalog ile gümüş ve Şirket / Organizasyon - Avrupa’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi kategorisinde Kadın Usta projesiyle bronz ödüllerini almaya hak kazandı.

Çanakkale Seramik Saraylı koleksiyonunun satış noktalarında ismiyle aranan bir ürün olduğuna dikkat çeken Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, “25 kiloya varan ağırlıktaki basılı kataloğu Ipad ve Android tabletlere sığdırarak sektörde bir ilki başardığımız dijital Kale Katalog teknolojisiyle tüketici ve profesyoneller için sınırsız seçenekler oluşturduk.” dedi.

Özellikle Kadın Usta projesiyle kazandıkları ödülün ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan İhsan Karagöz, inşaat sektöründe ilk kez kadın istihdamına yönelik faaliyet başlatan Dr. İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı (KSV) çatısı altında maddi imkanı olmayan kadınlara kendi alanlarında sertifikalı usta olma imkanı sağladıklarını belirtti. 25’i geçen yıl olmak üzere 50’ye yakın kadın ustanın AB kriterlerine uygun eğitim alarak hem yurtiçi hem de yurtdışında zanaatlerini icra edecek düzeyde yetiştiğini, ilk kez Ankara’da başlayan bu projeyi tüm Türkiye’de yürütmeyi hedeflediklerini belirtti.

Yunanca’da “taçlandırma” anlamına gelen, yönetim, şirket-organizasyon, pazarlama, halkla ilişkiler, müşteri ilişkileri, insan kaynakları, yeni ürünler, IT ve web site kategorilerinde verilen Stevie Ödülleri, 14 Ekim’de İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenecek gala gecesinde sahiplerini bulacak.

Bu Ayın Bülteninden